Meest succesvolle Champions League wedstrijd ooit!

03 April 2015

Afgelopen woensdag werd de For Farmers Hendrix Champions League wedstrijd georganiseerd door JVC Gelderland in samenwerking met fokclub Nunspeet. Deze fokclub wist ook te winnen!

Het was de meest succesvolle editie in Gelderland ooit! Er waren namelijk 13 deelnemende teams, een record! De nieuwe opzet om er een avondwedstrijd van te maken was daarmee zeer geslaagd en dit zal volgend jaar ook weer zo plaatsvinden.

De wedstrijd was zeer goed voorbereid door de fokclub. De dieren stonden er super voor en werden zeer goed rondgeleid. De wedstrijd zelf was heel spannend en de verschillen waren uiteindelijk zeer klein.

Fokclub Betuwe 2 had het beste mondeling (een 9,6 van Arnoud Ramaker), maar dit bleek onvoldoende te zijn voor een podiumplek. Uiteindelijk won de fokclub van Nunspeet senior (Jan Willem Polinder, Krijn Jan Polinder en Gerco van Engelen) met slechts 3 punten verschil op de no.2. De tweede plek was er voor fokclub Voorst-Terwolde, die evenveel punten hadden als de nummer 3 fokclub Nijkerk, maar een iets beter mondeling hadden (8,3 vs 8,2)

Kortom een zeer geslaagde wedstrijd met een geweldige sfeer en veel enthousiasme, een opsteker voor het veebeoordelen. We wensen fokclub Nunspeet veel succes op 11 april bij de Nationale Boerderij Champions League wedstrijd!

Uitslag:

1. Nunspeet senior 161 punten

2: Voorst Terwolde 158 punten

3: Nijkerk 158 punten

4 Wezep e.o. 155 punten

5 Ermelo Putten veteranen 155 punten

6 Midden Betuwe 2 152 punten

(13 deelnemende Teams)!

 

Het winnende Team van Nunspeet: JanWillem Polinder, Krijn Jan Polinder en Gerco van Engelen

 

13 deelnemende teams en veel interessein de toelichtingen van de deelnemers